WELCOME TO MY BLOG

Hello everyone! Ik ben Stéphanie. Ik ben 19 jaar. Ik ben een creatief persoon. Ik hou ontzettend veel van kunst waaronder schilderen, tekenen, beeldkunst zoals fotografie, … Daarom heb ik besloten een persoonlijke blog te maken. Hoe kwam ik op dit idee?…

Wel het begon eigenlijk allemaal toen ik een kijkje nam op Pinterest. Al snel begon ik daarop met een persoonlijke blog. Ik sla er allemaal foto’s op die ik leuk vind zoals landschappen, tekeningen, kleren, schilderijen, quotes,…

Dit is mijn dagelijkse bezigheid, elke dag minstens 1 uur. Mijn fantasie slaat helemaal op hol. Ik kom er zeker en vast helemaal tot rust en met een vleugje muziek maakt het mijn dagje af!

Als u interesse hebt, hieronder vindt u de links naar mijn pinterest account & mijn instagram account:
Instagram
Pinterest

Je houd misschien ook van..