Store’92

Zaakvoerdster Store’92 – Veronique

Hé you guys, we staan er niet iedere dag bij stil, maar lokale ondernemingen hebben vaak een grote en positieve invloed op ons dagelijks leven. Nu onder andere de horeca zoals cafés en restaurants, kappers, theaters, musea, schoonheidsspecialisten, winkels en sportscholen hun deuren tijdelijk moeten sluiten. Realiseren we hoe fijn het is om deze ondernemingen in de buurt te hebben. Het zijn ontzettend moeilijke tijden voor deze lokale ondernemers en juist daarom is steun vanuit de buurt ontzettend belangrijk nu. Daarom zou ik heel graag Veronique haar bedrijf Store’92 een hart onder de riem willen steken. Ze is een bezige bij en een echt mensen-mens. Ze houdt van gezelligheid, genieten van de kleine dingen en kan zich helemaal focussen op mooie details. Willen jullie weten wie ze is en wat ze precies doet? Lees dan zeker deze blogpost 🙂

Zaakvoerdster Store’92 – Veronique

Wie bent u precies? Wat doet u precies?

Ik ben Veronique. Ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren in het jaar 1992, vandaar de naam Store’92. Ik woon in Sint-Geertruid (Nederland) Vlakbij Maastricht en Valkenburg. Ik ben naast zaakvoerder ook nog fulltime docente in het speciaal onderwijs. Mijn hobby’s zijn dansen, geven van danslessen en bezig zijn met de winkel Store’92… Het uren lang internet rondstruinen voor de nieuwste mode!

Store’92

Hoe bent u een ondernemer geworden?

Van nature, ben ik zelf niet echt een ondernemer, mijn passie ligt vooral meer bij het kleden van mensen. Dat is natuurlijk niet gek want naast Store’92 ben ik nog fulltime werkzaam in het onderwijs als docent binnen het speciaal onderwijs. Ik ben dus echt een mensen-mens en haal veel voldoening uit de blijde gezichten van klanten. Met hulp van mijn moeder komt dat ondernemerschap ook langzamerhand, zij steunt me in alle administratieve taken en helpt bij het uitwerken van ideeën. 

Store’92- Accessoires

Hoe bent u op het idee gekomen om met een bedrijf te starten?

Ik ben altijd al bezig geweest met mode en accessoires. Ik vond het interessant, het maakte me nieuwsgierig en het stylen was een soort uitlaatklep. Ik ging zelf altijd wekelijks shoppen bij boetiekjes of struinde uren de online winkels af. Wanneer een vriendin een nieuwe outfit nodig had, ging ik altijd mee om mijn soms te eerlijk advies vooral te geven. Tijdens de covid-19 pandemie besloot ik dat dit anders kon en ik nog meer plezier uit winkelen en het kleden van mensen kon halen en ben ik gestart met Store’92. 

Fashion is happiness

Van waar komt de passie om dit te doen?

De passie die ligt echt bij de kleding. Na een lange dag werken kom ik echt tot rust in onze winkel thuis. Soms zit ik er gewoon en ben ik met de website bezig, maar ook de pakketjes die verstuurd worden krijgen de nodige aandacht. Wanneer ik inkopen ga doen voor de winkel ben ik meestal altijd net als een kind dat op schoolreis gaat. Ik geniet ieder moment om alle stofjes te voelen en op zoek te gaan naar de leukste outfits.

Zaakvoerdster Store’92

Wat heeft u op dit moment zoal te bieden?

Store’92 is een webshop waar voor een heel divers publiek wel iets te vinden is. Dit is ook mijn uitgangspunt, aan kleding is geen leeftijd gebonden mits je de goede combi’s maakt! Comfortabel en modieus zijn hierin mijn uitgangspunten, we hebben nou eenmaal allemaal niet maatje 0 maar iedereen is prachtig! Een ander bijzonder concept dat Store’92 biedt is het passen op afspraak. Door middel van een berichtje kunnen mensen een afspraak maken om heerlijk rustig in onze ’thuiswinkel’ te komen winkelen. Hierdoor is er altijd persoonlijk advies en aandacht voor de klant. Ik vind het belangrijk dat de klanten met de meest grote smile naar buiten lopen! Zelfverzekerd en happy! 🙂

Op welke manieren kunnen klanten u contacteren om een bestelling te plaatsen?

Welcome in Store’92

Bestellen kan altijd gewoon via de webshop, of het passen op afspraak natuurlijk. Iedereen mag me altijd een berichtje sturen voor eventuele vragen over een bepaald artikel. Dit kan op instagram, facebook , e-mail of whatsapp. 

Zijn er op dit moment bepaalde acties? Zo ja, welke?

Wij hebben geregeld bij Store’92 wel een actie. Dit kan zijn met 10% korting of een leuke attentie. Pasgeleden zijn de boodschappentassen met het Store’92 logo binnengekomen, ideaal om te gebruiken bij het sporten of winkelen. 
Wij proberen onze prijzen altijd zo scherp mogelijk te houden, zodat iedereen bij ons kan shoppen met welk budget dan ook. 

Hoe gaat u om met de Covid19, die voorlopig nog niet het land uit is?

Covid-19 is een vervelende tijd voor iedereen, er is niemand die hierin nadeliger is dan de ander. Ieders leven staat op de kop, we kunnen minder op pad dan dat we gewend zijn en het leven lijkt stil te staan. In welk scenario dan ook is het prettig om jezelf fijn te kleding, in modieuze maar ook comfortabele kleding. Ik ben van mening dat dit ook innerlijk een boost geeft, oftewel een cadeautje voor jezelf als je je prettig voelt in kleding die je draagt. 

Wat is uw motivatiezin die u graag wilt delen met anderen?

Fashion is happiness, net als de slogan van Store’92. Ik vind het geweldig kledingcombinaties te maken bij mezelf maar natuurlijk ook bij anderen.

Koop Lokaal

Steun de lokale ondernemer: Koop in je buurt. in. Zoek. Ook vanuit je kot doe je mee. Corona heeft een flinke impact op ons dagelijks leven, niet in het minst op dat van de lokale ondernemer. Om ervoor te zorgen dat zij ons straks opnieuw met open armen kunnen ontvangen, is het belangrijk om lokaal te (blijven) kopen. #Steundelokaleondernemer

Dankuwel voor deze samenwerking! @Store’92

Je houd misschien ook van..