Speciale gast

Windy Dirven zegt u dat iets? hmm jaaa natuurlijk. Ze deed vorig jaar mee aan blind getrouwd. Wel, ik heb goed nieuws voor jullie. Ik mocht haar interviewen.

https://www.instagram.com/wendydirven/?hl=nl

Waarom haar interviewen?

Wel, het verhaal begon eigenlijk zo. Vorig jaar keek ik elke week naar het programma Blind getrouwd. Dit is een programma waarin singles hun inschreven, ze zijn op zoek naar hun liefde. Enkele professionele mensen gingen opzoek naar de perfecte match voor hun. Ze trouwden met een wildvreemde en leerden elkaar kennen na de trouw. Er was voor mij 1 uitblinker…

Ik bewonder haar heel erg. Ze inspireert mij.
Met haar heel speciale blog namelijk “Follow your butterflies” wil ze de mensen inspireren om uit hun comfort zone te stappen. Die vlinders in je buik volgen, ofwel je dromen nastreven. De vlinders staan symbool voor persoonlijke transformatie en voor de schoonheid van de voortdurende ontplooiing van het leven. Het is een toepasselijke metafoor voor de boodschap die ze wil verspreiden.

Het voelt alsof ik haar al eeuwen ken, we kijken allebei positief naar het leven. Ookal lukt iets niet zo goed, geven we niet op. Ik zou zeggen: Doe wat je graag doet! Vecht voor je dromen! Ga ervoor! En het belangrijkste is geloof in jezelf :))

Hieronder vindt u het interview:

  1. Vertel eens wat meer over u zelf? Wie bent u? Hoe jong bent u? Wat zijn uw dagelijkse bezigheden?  

Ik ben een 31-jarige vrouw en woon in Antwerpen. Ik ben nogal een bezige bij in de zin dat ik veel hobby’s heb. Ik houd van zingen, schrijven, lekker gaan eten met vrienden. Een gezonde geest in een gezond lichaam is de rode draad die ik doortrek in alles wat ik doe. Ik ben dus ook sportief en houd me bezig met gezonde voeding. Genieten van het leven en een positieve mindset vind ik belangrijk.

2. Wat doet u van job? Doet u uw job graag? Vertel er eens wat over.

Van beroep ben ik stewardess. Ik vind het een heel fijn beroep omdat elke dag anders is en je een beetje van de wereld ziet. Het is een sociaal beroep, ik hou ervan om mensen op hun gemak te stellen. Anderzijds zijn wij als stewardess verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord, daar haal ik voldoening uit.

3. Wat zijn uw toekomstdoelen?

Ik hoop de komende jaren nog meer te groeien, de beste versie van mezelf te zijn. Met mijn blog inspireer ik vrouwen tot meer zelfliefde, positiviteit en zelfontplooiing. Mijn droom is om daar nog verder in te gaan, misschien zelfs een boek te schrijven.

4. Wat is geluk voor u? Wat maakt u gelukkig?

Geluk is voor mij genieten van de kleine dingen. Dankbaar zijn voor die kleine momenten, bewust in het nu leven, maakt me gelukkig.

5. Heeft u nieuwe dingen gevonden die u gelukkig maakt in de periode van blind getrouwd?

Een tijdje na mijn deelname aan Blind Getrouwd ben ik actiever geworden op sociale media en een blog begonnen. Daaruit haal ik veel voldoening dus automatisch ook geluk.

6. Zijn er uit negatieve momenten, dat je ook geluk haalt?

Zeker! Zonder regen kan je niet écht genieten van de zon. Mindere momenten in je leven kunnen je sterker maken en ervoor zorgen dat je de fijne momenten extra apprecieert.

  7. Wat is uw levensmotto? Waarom? Vertel er eens wat over.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Door jezelf kritisch in vraag te stellen kan je groeien. Het is belangrijk om jezelf goed te kennen zodat je weet wie je bent en waarvoor je staat. Op die manier kan je goed in je eigen kracht staan en vertrouwen hebben in jezelf.

Bedankt dat u voor mij een beetje tijd vrij kon maken! Het was een eer u te mogen interviewen! 🙂

Je houd misschien ook van..