My greatest dream

Ik ben een echte dromer. Vroeger aan de eettafel zat mijn jongste zusje tegenover mij. Ze moest altijd zwaaien als ze zag, dat ik weer zat de dagdromen. Waar wat is dromen nu eigenlijk?

Dromen is een opeenvolging van gedachten,beelden,emoties en gevoelens die zich onbewust voordoen in de geest gedurende bepaalde fasen in je slaap. Wat het precies is? Is eigenlijk nog onbekend. Maar dit laten we best over aan wetenschappers 🙂

Dromen is echt mijn ding. Toch zou het wat mij betreft niet alleen bij dromen moeten blijven. Ik wil ze waarmaken. Door te DOEN! Sommige dromen zijn onmogelijk, maar eigenlijk is niets onmogelijk! Laat je dromen niet vallen, maar ga ervoor!

INSTAGRAM BLOGGER

Ik wil het heel graag nog heel ver schoppen met instagram. Okay… ik geef toe, ik ben een beetje verslaafd XD. Voor mij is het meer dan een hobby geworden. Elke dag besteed ik er minstens 2 uren aan, maar die uren verschillen van dag tot dag. Ik post bijna elke dag een nieuwe foto. De foto’s worden grotendeels genomen door vrienden/vriendinnen & familie, maar binnenkort door een fotograaf. Ik vind het geweldig mijn interesses met anderen te delen 🙂

De inspiratie haal ik van andere bloggers, vrienden/vriendinnen & natuurlijk ook Pinterest. Pinterest is echt mijn gouden boek waar ik echt vele leuke dingen zie. Ik ben dan ook enorm geïnteresseerd in fotografie. Na mijn laatste jaar Architectuur (dit jaar dus XD), ben ik van plan een cursus fotografie te volgen. Wat ik heel aantrekkelijk aan foto’s vind is nl. verschillende soorten kleuren, the outfit of the day maakt uw foto ook af! Een mooie plaats o.a in de natuur aan zee, een speciaal gebouw, winkel, … Ik hou ook van monumenten die ik dan ook graag eens zou willen bezoeken. Ik probeer er altijd iets speciaals van te maken 🙂

Voor ik het vergeet…

Ik ben een enorme travelqueen m.a.w. ik verken ook graag de wereld. “TRAVEL IS A GIFT YOU GIVE TO YOURSELF” Ik snuif graag de culturen wat op XD

Zo, dit is mijn allergrootste droom, maar wat is die van jou? Laat het me weten <3

Liefs Stéphanie xxx

Je houd misschien ook van..