Af en toe schijnt het zonnetje! Oohh zo zalig. Een terrasje doen met je vriend(inn)en is altijd wel leuk en gezellig. De lente kriebels komen al naar boven! Ik heb er zoveel zin in. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is genieten van een lekker dessertje. Dit fruitig en zoet dessertje past helemaal binnen dit seizoen. Hieronder vindt u het recept:

Wat heb je nodig?

  • Dessertbordje
  • Mes
  • Snijplankje
  • Pan
  • Aardbeien (fruit kiezen naar keuze)
  • Chocolade (witte/ bruine of zwarte)
  • Snoepjes ( voor de versiering)

Hoe ga je te werk?

  1. Was eerst en vooral je fruit.
  2. Neem een snijplankje en snij het fruit in kleine stukjes.
  3. Vul je dessertbordje met het fruit.
  4. Begin nu met het smelten van de chocolade in een pan op een laag vuurtje, zorg ervoor dat het niet aanbrand. Roer goed.
  5. Doe de gesmolten chocolade op je aardbeien.
  6. Nu de final touch: strooi wat snoepjes erop (naar keuze)

Voila, het is klaar! Smakelijk! 😋

Je houd misschien ook van..