De mooiste plekjes van Amsterdam

Zin in een weekendje weg samen met vrienden of familie? Ik koos voor jullie de beste bezienswaardigheden van Amsterdam die jullie kunnen gaan bezoeken. We horen inderdaad dagelijks wat over deze gemeente. Het is weliswaar de mooiste gemeente & hoofdstad van Nederland.

De tulpentijd in Nederland:
Nederland is wereldberoemd om de prachtige bollenvelden die kleur geven aan het Nederlandse landschap. De meest bekende Nederlandse bloem is de tulp. Je kan nu van de uitgestrekte tulpen en andere bloemenvelden genieten in Bollenstreek, Noordoostpolder en de Kop van Noord- Holland. En natuurlijk in Keukenhof, waar jaarlijks meer dan 7 miljoen bloemen in bloei staan.

De Nederlandse keuken: De Nederlandse keuken is uniek in zijn soort. In Nederland eet u verse en regionale producten van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kent Nederland vele goede restaurants én top chefs. De producten staan aan de basis, de eigenzinnige en creatieve chefs zorgen ervoor dat zij op een gezonde en verantwoorde manier op het bord verschijnen.

Stroopwafel-brownietrifle

De kunst staat centraal in Nederland: Een weekendje weg naar Nederland is ideaal maar vergeet ook niet de kunst op te zoeken. Bewonder de grootste collectie Mondriaans ter wereld en sta oog in oog met zijn onvoltooide meesterwerk, de victory Boogie. Dit is allemaal te vinden in Den Haag. Maar er is nog meer… nl. Van Gogh Museum te Amsterdam, dit mag je alvast zeker niet missen! Dit zijn heel prachtige werken en zeker een aanrader voor Van Gogh liefhebbers.

Voila dit waren mijn uitblinkers, hopelijk bevalt mijn ideeën u. Heeft u nog mooie plekjes op het oog aarzel dan niet om mij een DM te sturen!

Liefs Stéphanie x

Je houd misschien ook van..